Mini Mystinen Ruusu

Meditaatiopaja

Terapeuttinen meditaatio

”Mini Mystinen Ruusu” on puolentoistatunnin syvällinen prosessi, jossa matka kulkee suoraan kaikkein herkimpään paikkaan meidän sisällemme.

Maailma tarvitsee sydämen kunnollisen puhdistamisen kaikista menneisyyden estoista. Nauru ja kyyneleet pystyvät tekemään sen.

Päivä sisältää

  • alustuksen meditaatioprosessiin
  • lämmittely, keholliset harjoitukset
  • puolitoista tuntia matkaamme yhdessä tunteiden läpi.
  • evästauko
  • jakamispiiri
  • Osho Kundaliini -meditaatio
terapeuttinen meditaatio puhdistaa kehoa ja mieltä

Palautetta kurssista

Tuli vapautunut hyvä fiilis työpajan jälkeen, toki sitä oli väsynyt – mutta ah niin voimaantunut
ja vapaa tunne rinnassa!

Meditaatioprosessin vaiheet

Osa 1

Ensimmäinen puolituntia omistetaan ilolle, naurulle, nautinnolle ja järjettömälle hohotukselle. Yahoo! Anna mennä! Nyt ei tarvitse yhtään estellä, sitä on tehty tässä elämässä jo liikaakin. Kieriskele maassa niin kuin lapsi, hypi ja meuhkaa, naura yksin tai yhdessä. Nauraminen poistaa tunnekieltämisen päällimmäistä kerrosta ja avaa tietä seuraavalle vaiheelle.

Päästämme irti rajoistamme ja annamme naurun pulputa syvältä vatsan pohjasta. Saatamme huomata kuinka paljon pölyä ja rajoituksia väistyy naurun tieltä. Matkamme jatkuu ja menemme vielä syvemmälle ja annamme kyynelien tulla.

Osa 2

Seuraavan puolituntia omistamme kyyneleille. Olet ehkä kuullut sanottavan, ”älä itke!” Kuinka usein ihmisiä edes näkee missään itkemässä, vaikka se onkin yksi tunneskaalamme normaaleista ilmaisumuodoista?

Yaboo! Annamme itsellemme luvan kaivautua syvemmälle surun ja kyynelten kerroksiin. Näin on mahdollista vapautua itkemättömistä itkuista ja turhasta alaspainetusta tunnetaakasta. Kerros kerrokselta puramme jännityksiä, surua ja kipua.

Haemme kyynelten koko kirjoa. Itku saa purkautua äänen kanssa.

Osa 3

Kolmas ja viimeinen vaihe istumme hiljaisuudessa. Katselemme mitä tahansa onkaan meneillään kehossamme, mielessämme ja tunteissamme. Me olemme todistajia ja katsomme lempeästi ja tuomitsematta, annamme ajatusten tulla ja mennä pilven lailla.
Tunnin olemme touhunneet taukoamatta ja nyt tekeminen poistuu ja meditaatiosta tulee mahdollista. Katsot ja tarkkailet mitä sinussa tapahtuu.

Tässä meditaatiossa emme käytä mitään sanoja vaan ilmaisemme itseämme muilla tavoilla.

Päivän päätteeksi

teemme Osho kundaliini -meditaation.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Sydämellisesti tervetuloa!