Meditaatiopäivä -syväsukellus omiin tunteisiin 17.2.2024

Helsinki Winqvistinkatu 1 Pasila

klo 13.00 17.00 (ovet auki 12:45)

Terapeuttinen meditaatio

Meditaatioprosessi on matka, joka vie meidät läpi kolmen eri vaiheen, jokainen niistä on merkityksellinen omalla tavallaan. Tarkoituksena on antaa itsellemme lupa kokea ja ilmaista tunteitamme avoimesti ja hyväksyvästi.

Tämä meditaatioprosessi antaa sinulle mahdollisuuden vapauttaa naurua ja itkua kehostasi, turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä. Tämä on matka itseesi ja omiin tunteisiisi. Tule mukaan avoimin mielin ja anna itsellesi lupa olla ja kokea

Päivä sisältää

  • alustuksen meditaatioprosessiin
  • lämmittely, keholliset harjoitukset
  • puolitoista tuntia matkaamme yhdessä tunteiden läpi.
  • evästauko
  • jakamispiiri
  • Osho Kundaliini -meditaatio
terapeuttinen meditaatio puhdistaa kehoa ja mieltä

Palautetta kurssista

Tuli vapautunut hyvä fiilis työpajan jälkeen, toki sitä oli väsynyt – mutta ah niin voimaantunut
ja vapaa tunne rinnassa!

Meditaatioprosessin vaiheet

Osa 1

Ensimmäinen vaihe, joka kestää 30 minuuttia, on naurun vaihe. Tämä on aikaa jolloin voimme nauraa ilman syytä. Annamme itsellemme luvan olla kevyitä ja viattomia. Nauru voi auttaa meitä rentoutumaan ja vapauttamaan stressiä jota on kertynyt kehoomme ja mieleemme. Tämä on hetki, jolloin voimme heittäytyä naurun vietäväksi.

Päästämme irti rajoistamme ja annamme naurun pulputa syvältä vatsan pohjasta. Saatamme huomata kuinka paljon pölyä ja rajoituksia väistyy naurun tieltä. Matkamme jatkuu ja menemme vielä syvemmälle ja annamme kyynelien tulla.

Osa 2

Toinen vaihe, myös 30 minuuttia pitkä, itkun vaihe. Tässä vaiheessa annamme kyynelille tilaa. Voimme antaa surun tunteen virtailla vapaasti ja ilmaista niitä turvallisessa ympäristössä. Itku on tapa puhdistaa sielua ja antaa tilaa uusille tunteille ja oivalluksille.

Yaboo! Annamme itsellemme luvan kaivautua syvemmälle surun ja kyynelten kerroksiin. Näin on mahdollista vapautua itkemättömistä itkuista ja turhasta alaspainetusta tunnetaakasta. Kerros kerrokselta puramme jännityksiä, surua ja kipua.

Haemme kyynelten koko kirjoa. Itku saa purkautua äänen kanssa.

Osa 3

Viimeinen vaihe, joka kestää myös 30 minuuttia, on hiljaisuuden vaihe. Tämä on aikaa jolloin voimme istua rauhassa ja olla yhteydessä omaan sisimpäämme. Hiljaisuus auttaa meitä prosessoimaan kokemiamme tunteita ja löytämään sisäistä tasapainoa. Se on aika jolloin voimme olla yhtä itsemme kanssa ilman ulkoisia häiriötekijöitä.
Tunnin olemme touhunneet taukoamatta ja nyt tekeminen poistuu ja meditaatiosta tulee mahdollista. Katsot ja tarkkailet mitä sinussa tapahtuu.

Tässä meditaatiossa emme käytä mitään sanoja vaan ilmaisemme itseämme muilla tavoilla.

Päivän päätteeksi

ravistelemme lempeästi kehoamme ja mieltämme. Osho kundaliini -liikemeditaatio maadoittaa ja juurruttaa meidät tukevasti omaan olemiseemme. Tämä kestää tunnin.

Tarvitset: tyynyn, alustan ja paljon lämmintä vaatetta, istumisessa voi tulla kylmä sekä itsellesi pientä purtavaa + vesipullo.

Meditaatiopäivä maksaa 53 euroa. MobilePay tai käteinen. Laitathan viestiä tulostasi; taina@tietoisuudentalo.fi

Mystinen Ruusu on Oshon kehittämä meditatiivinenprosessi, joka kestää kolme viikkoa. Ensimmäinen viikko, kolme tuntia päivässä, pelkästään nauretaan. Toinen viikko, kolme tuntia päivässä, ainoastaan itketään. Viimeinen viikko, kolme tuntia päivässä, istutaan hiljaisuudessa.

Kysymykset meditaatiopäivään liittyen; taina@tietoisuudentalo.fi

Sydämellisesti tervetuloa!