Palvelut

Meditaatiot | Vihakurssit| Kuolematyöpajat

Työpajat

Tunnelukot avautuvat meditaatiotyöpajoissa

Vihakurssi

Vihakurssilla saat yhteyden sinun hyvään ja tärkeään vihantunteeseen. Löydät oman kehollisen yhteyden ja pääset vapauttamaan kehosta jännityksiä, mitä tukahdutettu vihan tunne voi aiheuttaa. Keholliset muutokset havaitsee kun tukahdutettua vihaa saa päästettyä ulos ja keho sekä mieli rentoutuu.

Lue lisää!
Tunnelukot avautuvat meditaatiotyöpajoissa

Lempeästi kohti vihan voimaa

Haluatko tutustua vihan tunteeseen ilman kovaa äänen käyttöä ja huutamista?

Haluatko mielikuvien avulla laskeutua omassa rauhassa vihan tunteen äärelle?

Kaipaatko rauhallisempaa lähestymistapaa / vaihtoehtoa tutkia vihan tunnetta?

Lue lisää!

Kuolematyöpaja

Kuolematyöpajassa pääset kiinni rohkeuteesi ja löydät kiitollisuuden omaa elämääsi kohtaan.

Käsittelemällä suhdettamme omaan kuolevaisuuteemme meille kirkastuu se mikä omassa elämässämme on hyvin, mistä voimme tuntea kiitollisuutta ja ennen kaikkea se mille haluamme sanoa KYLLÄ. Kuoleman käsitteleminen yhteisöllisesti hälventää siihen liittyviä pelkoja ja antaa meille aidon mahdollisuuden kohdata toisiamme elämämme tärkeimpien kysymysten äärellä.

Lue lisää!

Mini Mystinen Ruusu

Tämä terapeuttinen meditaatioprosessi on puolentoistatunnin syvällinen prosessi, jossa matka kulkee suoraan kaikkein herkimpään paikkaan, meidän sisällemme. Maailma tarvitsee sydämen kunnollisen puhdistamisen kaikista menneisyyden estoista. Nauru ja kyyneleet pystyvät tekemään sen.

Tervetuloa meditaatioon!

Lue lisää!

Kuolemaretriitti

Olet varmasti kuullut sanonnan memento mori: muista kuolevaisuutesi. Silti elämme yhteiskunnassa, jossa kuolema on lakaistu maton alle ja unohdettu sinne. Se tuntuu yllättävän meidät vähän samalla tavalla kuin talven ensimmäinen lumikaaos.

Lue lisää!

Sointukylvyt ja äänimaljahoidot

Rumpuhoito yhdelle

Kaipaatko miellyttävää rentoutushetkeä ja rauhoittumista arkeen? Haluatko lisää energiaa ja elämänvoimaa? Rummun syvä ja tasainen rytmi hoitaa sekä kehoa että mieltä. Verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat ja sydämen syke ja mieli voivat rauhoittua.

Rumpuhoito tuo tasapainoa ja rauhallisuutta mieleen ja olemukseen. Rumpuhoitoon sisältyy myös hellät energiasivelyt.

Vain kokeilemalla ja itse kokemalla voit oppia tuntemaan rummun voimaannuttavan sykkeen.

  • Kesto: 1,5 h

  • Hinta: 80 €

Varaa aika

Rumpuhoito kahdelle

Tervetuloa ystäväsi kanssa rauhoittumaan ja rentoutumaan. Makaatte lämpimästi viltin alla ja koette rummun syvän ja matalan äänen sekä rummun tasaisen sykkeen.